De carn ferma, ataronjada, sucosa, compacta i amb un curiós sabor dolç i àcid alhora.
La nespra és una fruita de temporada de primavera i principis d’estiu. És... Mostrar més una font interessant de betacarotens, que tenen un efecte antioxidant i ens ajuden a preparar la pell per a l’estiu.
El component més abundant de la pastanaga és l’aigua, seguit dels hidrats de carboni que són els responsables de la seva dolçor quan la coem. Conté... Mostrar més també una quantitat important de vitamines i minerals on, des del punt de vista nutricional, destaquem principalment el seu alt contingut en vitamina A i carotens, responsables del seu color taronja. A aquests components se li atribueixen diverses propietats beneficioses per la salut com el manteniment de la visió, de la pell (estimula la producció de melanina) i les mucoses en condicions normals. Altres vitamines presents en quantitats més discretes són la vitamina C i la vitamina B6, que juntament amb els altres nutrients li confereixen un caràcter antioxidant que contribueix a reduir el risc de malalties cardiovasculars o a la prevenció d’alguns càncers.