Mercat del Vendrell

Ara també ens podeu trobar els divendres al mati al mercat del Vendrell. També podeu fer les vostre comandes a través de la nostra web i recollir-les al divendres al mati a la nostra parada del mercat del Vendrell o al punt de recollida del carrer Peix, número 3 del Vendrell

mercat El Vendrell

 

 

ELECTRICITAT SOLAR

Aquesta setmana han acabat de fer la instal·lació de plaques solar.

Ara esperem que cada dia faci sol i a la nit plogui, perquè necessitem l’electricitat però també  l’aigua  per a regar els cultius.

TOMACÓ

Aquesta setmana hem començat a collir el tomacons i per conservar-los provarem si ens va bé penjar-los al porxo. Esperem que no es fessin malbé perquè aquests últims anys no hem aconseguit que es conservin bé

A diferència d’altres varietats de tomàquet, el tomacó s’ha de conservar a temperatura ambient, preferentment a més de 18ºC en un medi airejat i moderadament sec. El tomacó es pot conservar durant mesos.

És millor tallar el tomacó verticalment en lloc d’horitzontal-ment, d’aquesta manera les dues parts mullen per igual. El tall vertical és millor fer-ho de forma perpendicular a la petita bretxa que tenen en la part superior, així la paret interior de la tomaca queda en el mig i és més fàcil d’untar.

tomacó

Els Pollets

Dimarts 28 de juny  els nens i nenes de P2 de l’escola Les Codinetes de La Nou de Gaià van fer una excursió a la finca,  van conèixer i donar menjar als animals, van plegat els ous, van donat menjar a les gallines i van jugar a la zona d’esbarjo.

Els pollets

Els pollets
nens i nenes Els Pollets escola Les Codinetes La Nou de Gaià

zona d'esbarjo