Recepta de Josep Bagué Adell
Aigua freda 5 l, sal
1 peu de porc, ossos de pernil, Jarret amb “cua” de gelatina, costella de vedella la que té tendrum
Bullir 1 h treure impureses
Cansalada viada un tros, orella de porc un tros, 2 cuixes pollastre, 10 pedrers de pollastre, “pavo”.., rectificar de sal
Bullir 1 hora treure impureses
Api, porro, xirivia, patates, cebes, col, pastanaga
Pilota 60% vedella, 40 % “tocino”, pa ratllat una mica all i julivert i enfarinades
Bullir 30 minuts treure impureses
Botifarra negre, botifarra blanca, cigrons cuits
Bullir 20 minuts treure impureses
LLESTA PER COLAR I SEPARAR EL CALDO
Som una empresa agrícola familiar del Camp de Tarragona, de cultiu en producció ecològica, amb venda a la nostra botiga o amb servei de cistella a casa.