CREMA DE FONOLL I POMA 

Ingredients: Un fonoll (bulb), una ceba mitjana, 2 pomes, un rajolí d’oli d’oliva, un polsim de sal, un polsim de pebre negre, unes gotes d’oli de sèsam (opcional)

Preparació: Posarem l’oli d’oliva en el fons de l’olla i hi posarem la ceba tallada en juliana,  mentrestant trencarem el fonoll i el tallarem a trossets petits (per evitar trobar-hi fils), també pelarem i tallarem les pomes. Quan la ceba comenci a estar tova hi posarem el fonoll i hi donarem un parell de voltes, llavors hi afegirem les pomes. Ho salpebrem i hi afegirem l’aigua, la justa perquè ho cobreixi tot, i deixarem que arrenqui el bull, llavors abaixarem el foc i ho deixarem coure 20 minuts. Passat aquest temps ho triturarem tot i rectificarem de sal i pebre.

A l’hora de servir hi podem posar uns fulles de fonoll i unes gotetes d’oli d’oliva o de sèsam

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *