FAVES OFEGADES

Ingredients: 2 cebes tendres, un manat d’alls tendres, una mica de julivert, un bon raig d’oli d’oliva verge d’arbequina, un raig de vi blanc, aigua, 1 cullera sopera de pebre vermell no picant, 1 cullera sopera de sal, 1 botifarra negra, 2 pams de llonganissa, 2 talls de cansalada i 1 fulla de llorer. 

Preparació: Es  trossegen les cebes, els alls, la botifarra, la llonganissa i la cansalada.

Elaboració: En una olla es posen tots els ingredients en cru, s’afegeix aigua però que no cobreixi tots els ingredients. Es cou a foc lent durant uns 50 minuts. Perquè no s’aferri, no es remena. El que cal es anar sacsant, de tant en tant, amb l’olla tapada de manera que no caigui el suc.

Suggeriments:  Us oferim les faves pelades. Cal tenir en compte que les faves fresques, una vegada pelades, s’han de cuinar en un o dos dies per evitar que s’ennegreixin.

faves ofegades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *