CARXOFES AL FOIE  (per a 4 persones)

Comentari: Aquest suggeriment tant por servir de primer plat com per acompanyar-ne d’altres.

Ingredients:  Oli d’oliva d’arbequina verge extra, 6 tomacons o tomàquet en conserva, 4 alls,  2 kg de carxofes, 2 kg de faves, 2 kg pèsols, espàrrecs ( si n’hi ha),  foie o paté. 

Preparació: Es pelen i trossegen els tomacons. Es netegen i trossegen les carxofes en quatre trossos. Les  faves i el pèsols  ja pelats.

Elaboració: En una cassola de ferro  es posa l’oli i es fa un sofregit, a foc lent, amb els tomacons i els alls, es sala una mica. A mig coure el sofregit s’afegeixen les carxofes, faves i pèsols i una mica de sal. Es tapa i es deixa coure a foc lent. Quan està quasi cuit s’afegeix el foie, unes dues cullerades,  es remena i es retira del foc al cap de 5 minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *