COC DE PASTANAGA

Ingredients: 125 g. nous, 375 g pastanaga, 4 ous, 400 g. sucre, 300 g d’oli, 275 g farina, 1 culleradeta de sal, 1 culleradeta de canyella, 2 culleradetes de vainilla en pols (jo no vaig ficar-la), 2 culleradetes de llevat en pols, 2 culleradetes de bicarbonat, sucre glas de cobertura

1. Precalentar el forn a 160 graus.

  1. Si no es té sucre glas, es pot moldre sucre normal i reservar.
  2. Moldre les nous al gust i reservar.
  3. Ratllar les pastanagues i reservar.
  4. En un altre recipient, batre els ous amb el sucre. Afegir l’oli i barrejar de nou.
    6. Afegir la farina, la sal, canyella, llevat i bicarbonat.  Barrejar.
  5. Afegir les nous i la pastanaga. Barrejar.
  6. Ficar la barreja anterior en un motlle engrassat (35×25 cm aprox). Al forn durant uns 45″ o fins que la forquilla surti neta al centre del coc.
  7. Quan estigui fred, ficar una mica de sucre glas per damunt.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *