Ingredients:
1 Massa (g) 2 Masses (g) 3 Masses (g)
Mantega (g) 150 400 420
Farina (g) 200 500 600
Avellanes o ametlla mòltes (g) 50 200 250
Sucre glas (g) 50 140 150
Sucre de vainilla (paquet=8,2g) 1 1,5 2
Elaboració: Tallar la mantega a trossos i col·locar-la sobre la farina, anar pastant i anar afegint el sucre i el sucre de vainilla. S’afegeixen les avellanes o ametlles.
Es deixa la massa reposar 1/2h o més a la nevera (més temps estigui reposant millor).
S’agafen trossets petits de massa i es fan les galetes i es posen en una safata al forn a 150 ºC durant 5 minuts
Empolvoren amb sucre glas, mentre estan calentes.
Quan estiguin fredes es guarden en una caixa, aguanten moltes setmanes.
Som una empresa agrícola familiar del Camp de Tarragona, de cultiu en producció ecològica, amb venda a la nostra botiga o amb servei de cistella a casa.