GALETES DE MANTEGA

Ingredients:

1 Massa (g)            2 Masses (g)                  3 Masses (g)
Mantega (g)                                          150                           400                                 420
Farina (g)                                                200                           500                                 600
Avellanes o ametlla mòltes (g)      50                           200                                 250
Sucre glas (g)                                         50                            140                                 150
Sucre de vainilla  (paquet=8,2g)       1                             1,5                                      2

 Elaboració: Tallar la mantega a trossos i col·locar-la sobre la farina, anar pastant i anar afegint el sucre i el sucre de vainilla. S’afegeixen les avellanes o ametlles.

Es deixa la massa reposar 1/2h o més a la nevera (més temps estigui reposant millor).

S’agafen trossets petits de massa i es fan les galetes i es posen en una safata al forn  a 150 ºC durant 5 minuts

Empolvoren amb sucre glas, mentre estan calentes.

Quan estiguin fredes es guarden en una caixa, aguanten moltes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *