MUSAKA

Ingredients: albergínies, carn picada (vedella sola o barrejada amb carn de  porc, 2 cebes,  tomàquets madurs, oli d’oliva arbequina, xampinyons, ou dur, sal, pebre negre, formatge ratllat.

Elaboració:
Tallar les albergínies en rodanxes i posar-les en un colador amb sal, durant aproximadament  30 minuts. Això es fa perquè l’albergínia tregui l’aigua i el sabor sigui més suau. Una vegada transcorregut el temps fregir les albergínies i escórrer-les sobre paper absorbent.

Salpebrar la carn. Talleu Les cebes i els tomàquets madurs

Sofregir les ceba i tomàquet, si posa una mica de sal. Afegir la carn i quan ja estigui una mica cuit, afegir els xampinyons i l’ou durs. Es va remenant a foc lent una bona estona fins que estic ben acaramel·lat. Una vegada cuit es tritura.

Una vegada tot cuinat es posa una capa d’albergínies en una font de forn i cobrir amb part de la preparació de carn. Seguir amb una altra capa d’albergínies, una altra de carn i acabar amb albergínies i el formatge ratllar. Posar al forn a  200 °C 15 minuts i servir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *