Ingredients: per a la massa de coca per una safata. 1/2 got d’aigua tèbia, ¼ d’oli), 200 gr. de farina (la que admeti, ens ha de quedar una pasta que a l’estirar-la sigui elàstica) sense llevat, una mica sal
Elaboració: Es tracta de barrejar tots els ingredients de la massa fins aconseguir una pasta homogènia, no hem d’amassar. Deixarem reposar uns 30´ +/- tapat amb un drap per sobre, mentre tant fem el farciment.
Per estirar la massa: Cal agafar una llauna (o la mateixa safata del forn) la pintarem una mica amb oli o paper de cuina, i a sobre hi posàrem la massa. Anirem estirant la massa amb els dits fins omplir la totalitat de la llauna. La podem fer tant fina com vulguem i si se’ns trenca podem fer-hi un pedacet.
Farciment:
Ingredients: 1 manat de bledes, 1 manat de ceba tendra (la part verda també) o cebes seques, ½ manat de julivert, 2 tomàquets, oli, sal, pebre negre i pebre vermell dolç.
També es pot fer amb pastanagues, carbassó, pebrot , albergínies, espàrecs, etc.
Elaboració:Tallem tots els ingredients. Barregem-ho tot, afegim-hi sal, oli i els pebres i repartim-ho per sobre la massa. El tomàquet el posarem per sobre a rodanxes o a trossets. Ho coem uns 30’ o 40´a 225ºC aprox. També es pot fer al vapor.
Nota: Per sobre hi podem posar mussola, moixina o arengada.
Som una empresa agrícola familiar del Camp de Tarragona, de cultiu en producció ecològica, amb venda a la nostra botiga o amb servei de cistella a casa.